Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (3.11 secunde)
Aceiasi romani au uitat ca nu le-a fost indiferenta trecerea in nefiinta a unui alt mare om - Papa Ioan Paul al II-lea. Dar, in cazul lui Teoctist, s-au gandit ca, daca tot e roman, "merge" sa dea si cu batul printre gard. ... Dumnezeu sa-l ierte!
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial.
(Continuare) Asa rugandu-se sfantul, a iesit din capiste impreuna cu Dimitrie dregatorul si cu toata multimea poporului ce venise; iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau;
Definirea sa este un demers dificil, cauzat de complexitatea manifestarii sale, dar si de diversitatea legaturilor afective cuprinse de acest termen. ... Termenul dragoste are ca sinonime variantele iubire (sinonim total), amor si libov (partiale).
FARCAS) Am prezentat in articolul precedent cazul lui Cornel Buta (C.B.), fost maistru, azi pensionar, care are amintirea unor intalniri si discutii cu fiinte nepamantene. ... Ceva identic a fost si cand a revenit la viata aici pe Pamant.
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa. ... Ea inseamna lasarea deoparte a eului, a religiei, a ideologiei, astfel incat omul devine simplu si inocent.
Daca ar avea puterea divina de a-i judeca pe politicieni si de a-i trimite in lumea de dincolo impartiti in "buni" si "rai", 13,9 la suta dintre romanii cu drept de vot l-ar trimite pe presedintele Traian Basescu in...
Pentru PD-L, diferenta dintre diavol si Dumnezeu nu exista Partidul Democrat Liberal se conduce dupa un percept cu care eu, unul, nu pot fi de acord. Si anume ca diferenta dintre Dumnezeu si diavol este doar PR.
Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
(Continuare) Pentru om, asadar, intrarea in existenta este ca o plonjare intr-un ocean de potentiale risipiri, de teribile rataciri, de vanturari (atractul plecarii din fiinta neamului), de imprejurari pierzatoare (xi), din care se poate sustrage facand bine, savarsind fapte bune, prin munca si statornicie, iar la toate acestea vegheaza Dumnezeu (existenta este ograda lui Dumnezeu, este gradina divina.
SOLUTII PENTRU ROMANIA SI NU NUMAI: CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii Dragi prieteni! ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc!
Sarbatoarea este cunoscuta in popor si sub denumirea de Ispas, de la cuvantul de origine slavona Supasu, care inseamna Mantuitorul. ... si Adevarat S-a inaltat!. ... Prin inaltarea Sa la cer, se incheie activitatea Sa de rascumparare a neamului omenesc din robia mortii si a pacatului.
Desi era pagan, Corneliu era un om bun si milostiv asa cum vedem in Faptele Apostolilor, capitolul X. Afland despre invataturile si patimile lui Isus Christos incepuse sa creada si se ruga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primit Sfantul Botez.
In urma talmacirii unor visuri, este scos din inchisoare si pus administrator peste tot Egiptul. ... Tot in aceasta zi se face pomenire si de smochinul neroditor, blestemat de Hristos sa se usuce pentru ca nu avea rod.
In urma talmacirii unor visuri, este scos din inchisoare si pus administrator peste tot Egiptul. ... Tot in aceasta zi se face pomenire si de smochinul neroditor, blestemat de Hristos sa se usuce pentru ca nu avea rod.
Dumnezeu nu e in cer, nu-i pe pamant; ... Am inteles ca un om poate avea totul, neavand nimic, si nimic avand totul. ... Pe 4 august 1879, Veronica Micle a ramas vaduva, iar intre 5 si 11 august 1879 Mihai Eminescu a scris randurile de mai jos:
Corneliu era un om bun si milostiv asa cum se arata in Faptele Apostolilor: ... Cucernic si temator de Dumnezeu, cu toata casa lui si care facea multe milostenii poporului si se ruga lui Dumnezeu totdeauna (Fap.
Omul bolnav se reface mai greu cand considera ca a fost batut de Dumnezeu, si ca Atotputernicul i-a dat boala in chip de pedeapsa. ... In bunatatea Sa, Dumnezeu alege si caile durerii pentru al ajuta pe om sa se dezlipeasca de pacate si sa intoarca iarasi privirea catre cer.
google-analytics.com